Tisza belső ajtók   Standard beltéri ajtók   Laminált ajtók   Műanyag bejárati ajtók   Biztonsági ajtók   Műanyag ablakok     Kilincsek     Redőnyök  

Beltéri tolóajtók:

1. Fal síkja előtt tolható tolóajtó

Ezen Tisza tolóajtó előnye, hogy bárhova felszerelhető, nem szükséges kőműves munkálatokat igénybe venni. A Tisza tolóajtók további kedvelt tulajdonsága, nincs szükség vezető sínre a müködtetésükhöz.
A
választható ajtólapokat festett vagy laminált kivitelben a Tisza ajtó virtuális bemutató terem kínálatából választhatja ki.

 

2. Falba rejtett tolóajtó

A falban kialakított "üreg" szolgál arra, hogy elrejtse a tolóajtót. Esztétikus és praktikus kivitelezés, ehhez az eclisse keretszerkezetek beépítése szükséges, melyeket vakolt vagy gipszkartonnal burkolt kialakitásban kínálunk.

A rendszerhez választható ajtólapokat festett vagy laminált kivitelben a Tisza ajtó virtuális bemutató terem kínálatából választhatja ki.

 

      


Kültéri műanyag tolóajtó, műanyag erkélyajtó:

1. Műanyag emelő-toló tolóajtó

A kültéri műanyag emelő-toló erkélyajtó korunk nagy lehetősége otthonunk alakításában, térformálásában.

A nagy üvegfelület növeli a tágasság-érzetet, s noha bent vagyunk a fűtött, vagy éppen hűvös szobában, részesei lehetünk a műanyag emelő-toló erkélyajtó segítségével a külső tér szépségeinek, a kültéri természet változásának.

A műanyag emelő-toló erkélyajtó teret nyit, ugyanakkor védelmet is biztosít a külső hatások és betolakodók ellen.

Az kültéri emelő-toló erkélyajtó hőszigetelt üvegezése biztosítja a megfelelő klímát, a műanyag keret biztosítja a kiváló hőszigetelést. A műanyag emelő-tolóajtó vasalatának páratlan technikája hozzájárul a könnyed működtetéséhez, feleslegessé teszi az erőkifejtést. Speciális felületkezelése hosszú időre biztosítja a kültéri emelő-toló erkélyajtó védelmét az időjárás és belső tér hatásaival szemben. Szakszerűen beépítve a műanyag emelő-toló erkélyajtó maximálisan eléri funkcióját.

Az emelő-toló erkélyajtó küszöbe botlásveszély nélküli közlekedést biztosít, mely különösen fontos gyermekek, idősek és tolószékkel közlekedők számára.
Győződjön meg arról az értéktöbbletről, amit az emelő-toló erkélyajtó nyújt Önnek!

2. Műanyag bukó-toló tolóajtó

Nagyban hasonlít az előző fajtához, a kültéri műanyag emelő-toló erkélyajtóhoz. Annyiban különbözik az emelő-toló ajtóktól, hogy van bukó funkciója, ami szellőztetésben kényelmes megoldást nyújt.

 

 Tiszaajtoablak.hu főoldal >>

 

 

Cimkék: belső ajtó, műanyag erkélyajtó, emelő-toló tolóajtó, toló erkélyajtók, ajtó