Tisza belső ajtók   Standard beltéri ajtók   Laminált ajtók   Műanyag bejárati ajtók   Biztonsági ajtók   Műanyag ablakok     Kilincsek     Redőnyök  


Tisza mdf belső ajtók - minőség és esztétika

Tisza belső ajtók 103 mintában, vagy egyedi elképzelés alapján üveges és tele kivitelben is megrendelhetők. 50 különböző faszinezet, illetve számtalan egyéni színben  a RAL színskála szerint előállítható. Technikai előnye, hogy utólag beépíthető, így az ajtókat az építkezés legutolsó munkafázisaként is be lehet szerelni. A tokszerkezet a a falvastagsághoz (vakolás után érdemes mérni) igazodik. A belső ajtók tartós szerelvényekkel készül (pánt és zár), amelyek minőséget, megbízhatóságot és hosszú élettartamot garantálnak.

 

A Tisza ajtókat felületkezelésük alapján 3 kategóriába soroljuk:


1. Laminált ajtók:


Ajánljuk mindazoknak, akik a legstrapabíróbb, legerősebb bevonattal ellátott, ugyanakkor megfelelő eleganciával, homogén vagy fa felülettel rendelkező ajtókat keresnek közép árkategóriában.

A laminált beltéri ajtók bevonata egy 0,4 mm-es műanyag fólia. Nagyon erős időtálló anyag, közel 50 fajta fa felületből választhat felületet. Dió, juhar, calvados, wenge, körte, bükk, tölgy és további sok-sok gyönyörű felület.

 2. Festett ajtók:


Megfelelő választás azok számára akik fehér vagy más színű és nem fa felületű ajtókat keresnek kiváló minőségben ugyanakkor közép árkategóriában.

A festett belső ajtók bútor minőségű felülettel rendelkeznek UV álló, nem sárgul újrafestést a későbbiekben sem igényel. A RAL színskála minden színében rendelhetőek.

 

 

 

 

A Tisza beltéri ajtók MDF-ből készülnek A tokszerkezet alapanyaga is MDF. A felhasznált MDF anyagok remek jellemzőket biztosítanak a Tisza ajtónak: vetemedés- , deformálódás- és repedésmentességet, és nem utolsó sorban jó hangszigetelést. Az ajtókat minden esetben helyszíni felmérés vagy megadott méretek alapján, egyedi méretben is felár nélkül készítjük.


Az ajtók vakküszöbbel készülnek, igény szerint keményfa küszöbbel is rendelhetők. Valamennyi ajtó megrendelhető egy- és kétszárnyú kialakítással, szimmetrikus és asszimmetrikus kivitelben.  

 


Tisza beltéri ajtó - Ajtólap

Ajtóink minőségi, mégis elérhető árú termékek. A 42 mm vastag ajtó egyszerű és műszakilag tökéletes megoldásaival megfelel az általános lakásépítési követelményeknek. Az ajtók széles mintaválasztéka akár egyedi méretekben is rendelhető. belső váza távtarós, illetve styrofoam betéttel rendelhető. Az üveges ajtók szegőlécei szintén MDF anyagból készülnek. A felület lehet natúr, festett, vagy laminált.


 

 


Jobbos
egyszárnyú
Jobbos
kétszárnyú ajtó
Balos
egyszárnyú ajtó
Balos
kétszárnyú ajtó

MDF, távtartós


styrofoam


Tisza beltéri ajtó - Ajtótok

A tokok MDF-ből, fenyőből, és fémből is készülhetnek. Az MDF tokok utólag szerelhetők, állítható és nem állítható takaróléccel rendelhetők. A tokohoz gumi tömítő profil tartozik. A tokok szélességi, magassági és vastagsági mérete igény szerint bármekkora lehet.

 

Tisza ajtó tokméretek
Tiszaajtó ajtóktok méret elnevezések

utólag szerelhető,
állítható ajtótok 


 

Tiszaajtoablak.hu főoldal >>

 

Cimkék: Tisza belső ajtó, belső ajtó, ajtó, mdf ajtók