Tisza belső ajtók   Standard beltéri ajtók   Laminált ajtók   Műanyag bejárati ajtók   Biztonsági ajtók   Műanyag ablakok     Kilincsek     Redőnyök  


Műanyag bejárati ajtók


Bárki, aki Önhöz jön, legyen az látogató vagy akár üzleti partner, akaratlanul is a bejárati ajtóval találkozik legelőször. A bejárati ajtó a lakás, illetve üzleti helyiség első megjelenési és védelmi vonala. A Tisza Ajtó Kft.-nél beszerezhető műanyag bejárati ajtók a lakás impozáns díszévé válnak. Könnyed eleganciája hosszú élettartammal, stabilitással, színtartóssággal és kitűnő biztonsági tulajdonsággal társul. Termékeinkre jellemző a megbízhatóság és a versenyképes ár. Manapság mindkettő fontos tényező, ehhez társul a kor elvárásainak megfelelő esztétikai kivitelezés, a szépség.
Műanyag bejárati ajtóink:

Kilinccsel, 5 pontos zárral,  zárbetéttel, három darab erősített 3D pánttal.
Üvegesek csincsilla üveggel.

Amazonas
tele

Amazonas
1 üveges
Boszporusz
tömör
Boszporusz
2 üveges
Boszporusz
4 üveges

Boszporusz
6 üveges

Boszporusz
8 üveges

Léna
tele

Léna
1 üveges

Léna
3 üveges

Nílus
2 üveges

Nílus
4 üveges

Odera
 tele

Odera
kis üveges

Odera
nagy üveges

Szamos
1 üveges
Temze
 tömör
Temze
1 üveges
Temze
3 üveges
Temze
5 üveges


Visztula
 tömör
Visztula
1 üveges
Visztula
3 üveges
Drina
6 üveges


Temze
1 üveges pirosas
Temze
3 üveges kék

Temze
3 üveges piros

Temze
3 üveges pirosas


Temze
5 üveges pirosas
Visztula
3 üveges nap

Temze
1 üveges aranyt.

Temze
5 üveges aranyt.

Visztula
3 üveges aranyt.

 

Boszporusz
2 üveges aranyt.
Boszporusz
8 üveges aranyt.
Léna
Tele aranytölgy
Visztula
3 üveges aranyt. 

Merkúr

Jupiter

Max

Mars 
 

Belső bejárati ajtóink:

Kilinccsel, 5 pontos zárral,  zárbetéttel, két darab erősített 3D pánttal.
Üvegesek csincsilla üveggel.

Otto

Olivia

Olga

Oszkár

 

   

 

Műanyag bejárati ajtót sokféle szempont alapján lehet választani. Fontos lehet az esztétikum, a biztonság és nem mellékes az ár sem. Bejárati ajtó esetén kijelenthetjük, aki olcsót szeretne, a biztonságról nyugodtan lemondhat. Magyarországon ma, a műanyag bejárati ajtók 80%-ban, a létező legkevesebb alapanyagot alkalmazva, az elérhető legolcsóbb szerelvényeket felhasználva készülnek. Aki nem szeretné, hogy lakása könnyű préda legyen, az olvassa el a lentebbi információkat, ahol bemutajuk mi marad ki általában a bejárati ajtókból. Ne elégedjen meg azzal, hogy alacsony minőségű bejárati ajtót vegyen.

Ha Ön ezt szeretné tüzéptelepek, építőipari áruházak kínálatában nézzen körül. Amennyiben biztonságos, tartós és minőségi műanyag bejárati ajtót kíván vásárolni, természetesen korrekt, megfizethető áron, kérem nézzen be üzletünkbe.

Ha az esztétikai élményt fokozni szeretné, van rá lehetőség. Ajtóink számos díszüveggel megrendelhetőek. Ettől az Ön bejárati ajtaja egyedivé, stílusossá válhat. A díszüvegek alkalmazása semmit nem változtat az ajtó stabilitásán vagy biztonságán. A felhasznált anyagok a legszigorúbb európai szabványnak is megfelelnek.


Méretek:

Ha Önnek a szabványos mérettől eltérő bejárati ajtóra van szüksége, bizalommal forduljon hozzánk, szabványtól eltérő méretben is felár nélkül vállaljuk a kivitelezést!


Üveges betétek:

Kínálatunkban lehetősége nyílik arra, hogy egyes típusoknál több fajta üvegezhető betéteinkből válasszon. Ez a szabadság újabb érv, miért válassza műanyag bejárati ajtóinkat!


   


Tiszaajtoablak.hu főoldal >>

 


Cimkék: műanyag ajtó, műanyag ajtók, bejárati ajtó