Tisza belső ajtók   Standard beltéri ajtók   Laminált ajtók   Műanyag bejárati ajtók   Biztonsági ajtók   Műanyag ablakok     Kilincsek     Redőnyök  


Kilincsek

 

Maestro kilincseink elsősorban a lakberendezés művészete iránt fogékony „műértőnek” készültek. Egy kilincs formatervezése, anyaga, tapintása, megjelenése sok féle lehet. Törekedtünk arra, hogy kilincseink valóságos díszei legyenek ajtóinak, lakásának. Számos szín és forma vonul fel kínálatunkban.

Önnek, aki érti és értékeli a mindennapi tárgyak művészetét, ügyel az Önt körülvevő világra. Önnek, aki úgy gondolja, hogy az egész szépsége az egyes részek, részletek szépségéből és azok összességének harmóniájából fakad. A harmónia és az esztétika az ember veleszületett ősi igénye.


 

 

Egy műértő számára (csakúgy, mint számunkra) fontos a tárgyak esztétikája, a nemes alapanyag és az egyedi formatervezés, mely a funkcionalitással együtt ha

tározza meg a használati tárgyak értékét. Ez igényesség, odafigyelés, szenvedély és belső értékrend kérdése. Remélem Ön is meggyőződik eme értékek, kilincseinkben történő megnyilvánulásáról. Egyáltalán nem ár- és pénztárcafüggő. Igazi művészet, az élet művészete.


 

Tiszaajtoablak.hu főoldal >>

 

 

 

 

Cimkék: Kilincsek